OVER EBIKE20

WERKWIJZE

Ebike20 is een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van moderne elektrische vouwfietsen met een goede kwaliteit. Dit type e-bike is prima geschikt voor vakantie en recreatie doeleinden maar ook voor regelmatig gebruik (stadsverkeer / woon-werk verkeer).

 

Het voordeel van een elektrische vouwfiets is het kleine frame (makkelijk vervoeren / opbergen) maar dat is niet het enige. Een laag en stevig frame heeft namelijk ook een goede wegligging en is geschikt voor klein en groot. Bovendien hebben onze elektrische vouwfietsen een prima rijcomfort.

We organiseren productie en verkoop in eigen beheer en hebben direct contact met onze klanten. Op basis van eigen bevindingen en tips van onze kopers ontwikkelen we onze ebikes ook steeds weer door. De reacties op onze vouwfietsen zijn zeer positief, er komen veel mensen via mond tot mond reclame bij ons terecht. 

LANDELIJKE DEKKING

Onze showroom is gevestigd in Bunschoten maar met behulp van transportboxen kunnen we onze fietsen heel eenvoudig en goed beschermd transporteren. Dankzij de transportbox kunt u onze ebike ook thuis testen en onderhoud op afstand is ook geen probleem. Dankzij deze unieke service heeft Ebike20 een landelijke dekking en kunt u vanuit het hele land bij ons terecht zonder heen en weer te rijden.

De transportservice is heel aantrekkelijk maar u blijft natuurlijk van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom voor het testen van meerdere modellen en advies op maat.

Showroom-bord-ebike20.jpg
ebike20-design.jpg
Ebike20-ComfortIII-zijkant-vrijstaand.jp
Ebike20-DesignIII-zijkant-vrijstaand.jpg