top of page

OVER EBIKE20

WERKWIJZE

Ebike20 is gespecialiseerd in productie en verkoop van moderne elektrische vouwfietsen met een goede kwaliteit. Dit type e-bike is prima geschikt voor vakantie en recreatie doeleinden maar ook voor regelmatig gebruik (stadsverkeer / woon-werk verkeer).

 

Het voordeel van een elektrische vouwfiets is het kleine frame (makkelijk vervoeren / opbergen) maar dat is niet het enige. Een laag en stevig frame heeft namelijk ook een goede wegligging en is geschikt voor klein en groot. Bovendien hebben onze elektrische vouwfietsen een prima rijcomfort.

We organiseren productie en verkoop in eigen beheer en hebben direct contact met onze klanten. Op basis van eigen bevindingen en tips van onze kopers ontwikkelen we onze ebikes ook steeds weer door. De reacties op onze vouwfietsen zijn zeer positief, er komen veel mensen via mond tot mond reclame bij ons terecht. 

LANDELIJKE DEKKING

Onze showroom is gevestigd in Bunschoten maar met behulp van transportboxen kunnen we onze fietsen heel eenvoudig en goed beschermd transporteren. 

bottom of page