ELEKTRISCHE VOUWFIETSEN EBIKE20

Hieronder staat de nieuwe 2021 collectie van Ebike20.  Onze elektrische vouwfietsen zijn weer verder verbeterd en er zijn hele leuke nieuwe varianten beschikbaar. Op de video pagina staan aanvullende video's over de ebikes. 

 

Als u vragen heeft kunt u contact  opnemen of een proefrit inplannen. Direct online bestellen kan natuurlijk ook.  Wij leveren ebikes door heel Europa. 

In de basis maken we gebruik van 3 type frames (Comfort, Design, Mini) die we op verschillende manieren kunnen afmonteren. In deze sheet (PDF bestand) ziet u de verschillen tussen de modellen.


Oplopende levertijden

Zoals u wellicht weet is de vraag naar ebikes wereldwijd sterk gestegen. Dit zet een grote druk op de productieketen. Hierdoor ontstaan er vertragingen en zijn levertijden niet 100% stabiel. Dit geldt helaas ook voor de fietsen van Ebike20.nl

De vertragingen gelden op dit moment voor de Comfort III en de Ebike20 mini. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we deze ebikes half juni uitleveren. We doen er alles aan om levertijden zo kort mogelijk te houden. De Design III kunnen we op dit moment wel gewoon leveren. Mocht u vragen hebben of fietsen bij ons in bestelling hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.