top of page

ONDERHOUD EBIKE20 FIETSEN

ONDERHOUD

De elektrische vouwfietsen van Ebike20.nl hebben kwalitatief goede onderdelen. Een goedkopere afmontage heeft vaak meer onderhoud nodig.

De mechanische onderdelen (ketting, remmen, banden, etc.) zijn makkelijk te verkrijgen / vervangen. Mensen die fietsen kunnen repareren zullen onze fietsen prima kunnen onderhouden. Indien gewenst kunnen wij het onderhoud uitvoeren (wij kennen de fietsen door en door). In de meeste gevallen brengen de klanten de fiets zelf langs en voeren we het onderhoud ter plekke uit (op basis van afspraak). Het is eventueel ook mogelijk om de fiets af te laten halen voor onderhoud. Na het uitvoeren van onderhoud sturen we de fiets dan weer terug.

De elektrische onderdelen (accu, display, motor, etc.) van onze ebikes hebben geen onderhoud nodig. Het werkt of het werkt niet. Deze onderdelen zijn op afstand makkelijk te vervangen. Als er bijvoorbeeld een display stuk is, sturen we een nieuwe op die u eenvoudig kunt inpluggen en dan is de fiets weer klaar voor gebruik. Dit geldt ook voor de accu.

Wij leveren onze ebikes met 2 jaar garantie. Mocht u vragen hebben over onderhoud dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

1663676111340.jpg
bottom of page