ONDERHOUD EBIKE20 FIETSEN

ONDERHOUD

De elektrische vouwfietsen van Ebike20.nl hebben kwalitatief goede onderdelen. Een goedkopere afmontage heeft vaak meer onderhoud nodig.

 

De mechanische onderdelen (ketting, remmen, banden, etc.) zijn makkelijk te verkrijgen / vervangen. Mensen die fietsen kunnen repareren zullen onze fietsen prima kunnen onderhouden. Indien gewenst kunnen wij het onderhoud uitvoeren. U brengt de fiets langs of wij halen de fiets bij u af voor onderhoud. Met onze unieke transportservice kunnen we onze ebikes in heel Nederland afhalen, onderhoud uitvoeren en terugsturen.

De elektrische onderdelen (accu, display, motor, etc.) van onze ebikes hebben geen onderhoud nodig. Het werkt of het werkt niet. Deze onderdelen zijn op afstand makkelijk te vervangen. Als er bijvoorbeeld een display stuk is, sturen we een nieuwe op die u eenvoudig kunt inpluggen en dan is de fiets weer klaar voor gebruik. Dit geldt ook voor de accu.

Wij leveren onze ebikes met 2 jaar garantie. Mocht er onder garantie groot onderhoud nodig zijn dan kunnen we de fiets bij u afhalen, de noodzakelijke reparaties uitvoeren en de fiets weer thuis bij u afleveren. Langskomen kan natuurlijk ook.

Mocht u vragen hebben over onderhoud dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bovenstaande video laat zien hoe de transportservice van Ebike20 werkt.