Reviews
google-reviews-logo.png

Plaats een review via Google Reviews of via het Facebook formulier hieronder - allebei mag natuurlijk ook :)

SHOWROOM

Dorpsstraat 107

3751 EN  BUNSCHOTEN

bezoek op afspraak

 

CORRESPONDENTIE

Dorpsstraat 106 

3751 ET  BUNSCHOTEN

+31 (0)6 52 42 7007

info@ebike20.nl

BEDRIJFSGEGEVENS
Komic
KvK 53740335
BTW NL192517521B01

 

 • Facebook Social Icon
 • Google+ Social Icon

© 2023 by PRETTY GAL. Proudly created with Wix.com

TESTEN AAN HUIS

ÉÉN VESTIGING EN TOCH LANDELIJK BEREIK

Ebike20 heeft een nieuwe & unieke service. Test uw favoriete ebike aan huis. U bestelt de ebike die u op het oog heeft. Wij monteren de fiets helemaal naar uw wensen af. Vervolgens wordt de ebike in een speciale transportbox bij u thuis afgeleverd. U kunt de ebike testen op het moment dat het u schikt. Als de ebike naar wens is, houdt u de geleverde fiets in bezit en wordt de bestelling definitief. Bevalt de fiets niet dan stuurt u de ebike weer terug. Deze dienst is vooral interessant voor mensen die concreet een model op het oog hebben maar niet langs kunnen komen.

HOE WERKT HET?

STAP 1

U geeft door welk model u thuis wilt testen (telefonisch of via contactformulier)

 

STAP 2

U betaalt de fiets (onderpand)

 

STAP 3

Wij sturen de fiets naar u toe in een speciale transportbox (u ontvangt track & trace informatie)

 • koerier vraagt om handtekening bij aflevering

 • na een gemiste afleverpoging kunt u pakket afhalen bij dichtstbijzijnde afhaalpunt

 

STAP 4

U neemt de transportbox in ontvangst en kunt de fiets testen op een moment dat het u uitkomt

 • maximale testperiode: 5 dagen na ontvangst ebike

 • maximaal aantal kilometers: 10km

 

STAP 5

Als de ebike goed bevalt houdt u hem in bezit / zo niet, dan stuurt u hem terug (wij regelen de verzendlabels)

 • bij geen aankoop brengen we €25 transportkosten in rekening

 • bij aankoop is transport gratis

AANVULLENDE INFORMATIE & REGELS

 

 • Na ontvangst controleert u de ebike op beschadigingen / gebreken. Als er sprake is van beschadiging/gebrek meldt u dit dezelfde dag aan Ebike20. 

 

 • Ebike20 verzorgt labels van retourzendingen en retourinstructies. Alles wat nodig is voor uitpakken / inpakken ebike zit in de transportbox.

 

 • Ebike20 is verantwoordelijk voor het transport. Als u zich aan de transportinstructies houdt dan bent u in geen geval aansprakelijk voor eventuele transportschade. De transportboxen hebben een waarde van €250,- en zijn eigendom van Ebike20. Ook bij een eventuele koop moet u de transportbox (gratis) retourneren. 

 • Op het moment dat u de fiets in bezit heeft (dus niet tijdens transport) bent u verantwoordelijk voor het eigendom. De ebike is bijvoorbeeld niet verzekerd tegen gebruikersschade & diefstal.

 

 • Om het volledige onderpand terug te krijgen dient u de fiets in nieuwstaat te retourneren (schoon en zonder beschadigingen). Als u maximale testtermijn / -kilometers dreigt te overschrijden neemt u vooraf contact met ons op voor overleg.

 • Als u interesse heeft in twee exemplaren van hetzelfde model dan adviseren wij om eerst één exemplaar te testen. Als de test positief is en u tot aankoop overgaat dan wordt het tweede exemplaar nagestuurd en de 5% korting op beide fietsen wordt in de tweede betaling verrekend.

INSTRUCTIES EBIKE UIT TRANSPORTBOX HALEN

Deze video laat zien hoe u de elektrische vouwfiets uit de transportbox haalt. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

INSTRUCTIES EBIKE IN TRANSPORTBOX DOEN

Deze video laat zien hoe u de elektrische vouwfiets in de transportbox verpakt. Bij een retourzending is het heel belangrijk dat de ebike op de goede manier in de transportbox wordt bevestigd. Bij twijfel of met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.