top of page

TESTEN AAN HUIS

ÉÉN VESTIGING EN TOCH LANDELIJK BEREIK

Ebike20 heeft een nieuwe & unieke service. Test uw favoriete ebike aan huis. U bestelt de ebike die u op het oog heeft. Wij monteren de fiets helemaal naar uw wensen af. Vervolgens wordt de ebike in een speciale transportbox bij u thuis afgeleverd. U kunt de ebike testen op het moment dat het u schikt. Als de ebike naar wens is, houdt u de geleverde fiets in bezit en wordt de bestelling definitief. Bevalt de fiets niet dan stuurt u de ebike weer terug. Deze dienst is vooral interessant voor mensen die concreet een model op het oog hebben maar niet langs kunnen komen.

transportdoosvernieuwd1%7B%7B15820482949

HOE WERKT HET?

STAP 1

U geeft door welk model u thuis wilt testen (telefonisch of via contactformulier)

 

STAP 2

U betaalt de fiets (onderpand)

 

STAP 3

Wij sturen de fiets naar u toe in een speciale transportbox (u ontvangt track & trace informatie)

 • na een gemiste afleverpoging kunt u pakket afhalen bij dichtstbijzijnde afhaalpunt

 

STAP 4

U neemt de transportbox in ontvangst en kunt de fiets testen op een moment dat het u uitkomt

 • maximale testperiode: 5 dagen na ontvangst ebike

 • maximaal aantal kilometers: 10km

 

STAP 5

Als de ebike goed bevalt houdt u hem in bezit / zo niet, dan stuurt u hem terug (wij regelen de verzendlabels)

 • bij geen aankoop brengen we €40 transportkosten in rekening

 • bij aankoop is transport gratis

AANVULLENDE INFORMATIE & REGELS

 

 • Na ontvangst controleert u de ebike op beschadigingen / gebreken. Als er sprake is van beschadiging/gebrek meldt u dit dezelfde dag aan Ebike20. 

 

 • Ebike20 verzorgt labels van retourzendingen en retourinstructies. Alles wat nodig is voor uitpakken / inpakken ebike zit in de transportbox.

 

 • Ebike20 is verantwoordelijk voor het transport. Als u zich aan de transportinstructies houdt dan bent u in geen geval aansprakelijk voor eventuele transportschade. 

 • Op het moment dat u de fiets in bezit heeft (dus niet tijdens transport) bent u verantwoordelijk voor het eigendom. De ebike is bijvoorbeeld niet verzekerd tegen gebruikersschade & diefstal.

 

 • Om het volledige onderpand terug te krijgen dient u de fiets in nieuwstaat te retourneren (schoon en zonder beschadigingen). Als u maximale testtermijn / -kilometers dreigt te overschrijden neemt u vooraf contact met ons op voor overleg.

 • Als u interesse heeft in twee exemplaren van hetzelfde model dan adviseren wij om eerst één exemplaar te testen. Als de test positief is en u tot aankoop overgaat dan wordt het tweede exemplaar nagestuurd en de 5% korting op beide fietsen wordt in de tweede betaling verrekend.

INSTRUCTIES EBIKE IN TRANSPORTBOX DOEN

Deze video gaat over de transportservice van ebike20 voor onderhoud / reparatie. Bij testen aan huis zit er natuurlijk al direct een fiets in de doos maar de video laat zien hoe de elektrische vouwfiets in de transportbox is verpakt en hoe u hem eventueel terug kunt sturen. Bij een retourzending is het heel belangrijk dat de ebike op de goede manier in de transportbox wordt bevestigd. Bij twijfel of met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

bottom of page