top of page

WERKWIJZE

Ebike20.nl is een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van moderne elektrische vouwfietsen met een goede kwaliteit. Dit type e-bike is prima geschikt voor vakantie en recreatie doeleinden maar ook voor regelmatig gebruik (stadsverkeer / woon-werk verkeer).

 

Het voordeel van een elektrische vouwfiets is het kleine frame (makkelijk vervoeren / opbergen) maar dat is niet het enige. Een laag en stevig frame heeft namelijk ook een goede wegligging en is geschikt voor klein en groot. Bovendien hebben onze elektrische vouwfietsen een prima rijcomfort.

We organiseren productie en verkoop in eigen beheer en hebben direct contact met onze klanten. Op basis van eigen bevindingen en tips van onze kopers ontwikkelen we onze ebikes ook steeds weer door. De reacties op onze vouwfietsen zijn zeer positief, er komen veel mensen via mond tot mond reclame bij ons terecht. We leveren ebikes door het hele land en zelfs binnen de hele EU.

De verkoop is natuurlijk belangrijk maar aftersales en onderhoud ook. Wij leveren onze Ebike20 fietsen met 2 jaar garantie en onze ebikes zijn zo ontwikkeld dat de elektronische onderdelen op afstand eenvoudig zijn te vervangen. Qua mechanische onderdelen (versnellingen, remmen, ketting, e.d.) zijn onze fietsen opgebouwd uit gangbare onderdelen die door ons en andere fietsenmakers eenvoudig te onderhouden / vervangen zijn.

ebike20-camper-expo-1.jpg
bottom of page